בוריטוס בשרי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אורז מיידי, תירס קרנל, בשר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: בוריטוס בשרי, אורז בשרי, ו קלציונים בשרניים.
הוראות
מבשלים את הבשר במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד השחמה היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מערבבים את המרק, רוטב פיקנטה, תירס, אורז, גבינה ומים במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
כפית על תערובת 2/3 כוס בשר במורד מרכז כל טורטייה. מקפלים את הצדדים של טורטיות סביב המילוי, ואז לקפל את הקצוות כדי לצרף את המילוי.