בטעם עוגת ביצה
טעימה כמו עוגת ביצה לוקחת כ-55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 34 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 215 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 11%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת בונדט ביצים מהודרת עם ציפוי ביצים, עוגת בונדט ביצים עם זיגוג סוכר ביצים, וטעמים כמו עוגת פאי פקאן.
הוראות
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה, מוסיפים אגוז מוסקט וג'ינג'ר לחומרים היבשים.
יוצקים לתוך 13x9 אינץ' משומן. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
להקצפה, בקערה קטנה מקציפים שמנת וסוכר קונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה תמצית.
מורחים על העוגה. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator