בייקון ומקרוני
בייקון ומקרוני עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם רסק עגבניות, אבקת שום, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו מקרוני וגבינה עם בייקון, סלט מקרוני בייקון, ו סלט מקרוני בייקון וביצים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון; מסננים. שמרו 1 כף טפטופים במחבת.
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, 2 כפות פטרוזיליה, סוכר, אבקת שום ופלפל לטפטופים; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות. מערבבים מקרוני; מחממים, מערבבים מדי פעם.
שלב גבינה ופטרוזיליה שנותרה; מפזרים מעל קדירה.
כיווני מיקרוגל: ב-2 קילו. מיקרוגל-בטוח אפיית צלחת, חום בייקון על גבוהה עבור 2-1 / 2 דקות; להשליך שומן. מיקרוגל גבוה 2-3 דקות יותר או עד שהבייקון פריך. שמרו 1 כף טפטופים; מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, 2 כפות פטרוזיליה, סוכר, אבקת שום ופלפל.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים מקרוני; מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1-2 דקות או עד שהם מחוממים.
שלב גבינה ופטרוזיליה שנותרה; מפזרים מעל קדירה.