קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסטרו של האמרסלי בצק טארט

ביסטרו של האמרסלי בצק טארט
בצק טארט ביסטרו של האמרסלי הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מי קרח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט-סלט ביסטרו תפוחים, בצק עוגיות טארט קרום, ו עוגת תפוחים ללא בצק (מ-Fwdgf).

הוראות

1
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח והמלח. במהירות לחתוך את החמאה לתוך הקמח, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה גדולה. (לחלופין, לחתוך את החמאה לתוך הקמח על ידי פועם זה 8 עד 10 פעמים במעבד מזון, להיזהר לא להתחמם יתר על המידה ולערבב את החמאה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לזרוק את התערובת החוצה על משטח נקי ולעשות באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
יוצקים את מי הקרח לתוך הבאר. באמצעות קצות האצבעות שלך ועובד במהירות, לשלב את תערובת הקמח ואת המים. עבודה רק עד שהמים נספגים. הבצק יהיה מרופט על ידי צריך להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו. אם זה נראה יבש, מפזרים על עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
צור את הבצק לצורת יומן באורך של כ-8 אינץ ' ומקביל לקצה משטח העבודה שלך. עם העקב של היד שלך, לדחוף למטה ורחוק ממך לאורך כל קו הבצק. עם מגרדת מאפה, לאסוף את הבצק, לעצב אותו בחזרה לתוך יומן, ולחזור על הפעולה מריחה. טכניקה זו, המכונה fraisage, תיצור יריעות של חמאה בבצק, יצירת קרום קל כמעט כמו בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
עם מגרד מאפה, לאסוף את הבצק לתוך כדור; זה בסדר אם הבצק לא בא יחד לחלוטין בשלב זה. לעטוף את הבצק היטב בניילון נצמד, לשטח אותו קצת, ולתת לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה לפני גלגול. הבצק יישאר במקרר עד 2 ימים. אתה יכול גם להקפיא את הבצק, עטוף היטב; לאפשר לו להפשיר במשך יום במקרר לפני השימוש בו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
רול ולעצב את הבצק על פי הכיוון של המתכון שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
כדי לאפות את קרום טארט עיוור
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים את מעל ל 191°. קו עובש עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן למלא את רדיד עם משקולות אפייה, שעועית יבשה, או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ולהמשיך לאפות עד הקרום משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
הסר מהתנור ולתת את הקרום להתקרר קצת לפני הרכבת הטארט שלך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
הוסף הערות ההערות שלי
15
ערוך את ההערות שלי
16
בוצע