ביסטרו של האמרסלי בצק טארט
בצק טארט ביסטרו של האמרסלי הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מי קרח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט-סלט ביסטרו תפוחים, בצק עוגיות טארט קרום, ו עוגת תפוחים ללא בצק (מ-Fwdgf).
הוראות
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח והמלח. במהירות לחתוך את החמאה לתוך הקמח, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה גדולה. (לחלופין, לחתוך את החמאה לתוך הקמח על ידי פועם זה 8 עד 10 פעמים במעבד מזון, להיזהר לא להתחמם יתר על המידה ולערבב את החמאה.)
לזרוק את התערובת החוצה על משטח נקי ולעשות באר במרכז הקמח.
יוצקים את מי הקרח לתוך הבאר. באמצעות קצות האצבעות שלך ועובד במהירות, לשלב את תערובת הקמח ואת המים. עבודה רק עד שהמים נספגים. הבצק יהיה מרופט על ידי צריך להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו. אם זה נראה יבש, מפזרים על עוד כמה טיפות מים.
צור את הבצק לצורת יומן באורך של כ-8 אינץ ' ומקביל לקצה משטח העבודה שלך. עם העקב של היד שלך, לדחוף למטה ורחוק ממך לאורך כל קו הבצק. עם מגרדת מאפה, לאסוף את הבצק, לעצב אותו בחזרה לתוך יומן, ולחזור על הפעולה מריחה. טכניקה זו, המכונה fraisage, תיצור יריעות של חמאה בבצק, יצירת קרום קל כמעט כמו בצק עלים.
עם מגרד מאפה, לאסוף את הבצק לתוך כדור; זה בסדר אם הבצק לא בא יחד לחלוטין בשלב זה. לעטוף את הבצק היטב בניילון נצמד, לשטח אותו קצת, ולתת לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה לפני גלגול. הבצק יישאר במקרר עד 2 ימים. אתה יכול גם להקפיא את הבצק, עטוף היטב; לאפשר לו להפשיר במשך יום במקרר לפני השימוש בו.
רול ולעצב את הבצק על פי הכיוון של המתכון שלך.
כדי לאפות את קרום טארט עיוור
מחממים את מעל ל 191°. קו עובש עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן למלא את רדיד עם משקולות אפייה, שעועית יבשה, או אורז.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ולהמשיך לאפות עד הקרום משחימים היטב.
הסר מהתנור ולתת את הקרום להתקרר קצת לפני הרכבת הטארט שלך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA