ביף בורגיניון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.
הוראות
1
מניחים את הקורנית, עלי המפרץ, ורוזמרין בחתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם קצבים חוט; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט קצבים
2
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 15 דקות.3בעוד, מניחים את הקמח ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד; להפריש.4כאשר הבייקון מוכן, להסיר אותו עם כפית מחוררת לצלחת נייר מרופדת נייר קטנה ולהניח אותו בצד.5שייק את הקמח העודף מכשליש מהבשר ומוסיפים אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר לצלחת גדולה או קערה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר, הוספת שמן לפי הצורך אם הסיר נראה יבש; להגדיר את הבשר משחימים ואת הקערה עם תערובת הקמח עודף בצד.6
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיף את הקוניאק או ברנדי לסיר, לגרד כל חתיכות משחימות מלמטה, ומבשלים עד הליקר התאדה, על 1 דקה.7לפרוט את הבשר וכל מיצים שהצטברו בקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
קוניאק
ליקר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת תערובת הקמח העודפת מהקערה ומערבבים עד שהבשר מצופה באופן שווה.8מגבירים את החום גבוה ולהוסיף את היין, מרק או מלאי, צרור עשב, וסוכר. מערבבים לשלב ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. בינתיים, לנקות את הפטריות לקצץ את הגבעולים; להפריש.9
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום ומערבבים לשלב. מבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא סכין מכרז, על 1 שעה יותר.10
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול.
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.