ביצה פו יונג
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה פו יונג יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 347 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא 3% פחות נתרן, חלבונים, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו Yong Tow Foo / יונג Tau פו (ממולא טופו, צ'ילי, במיה עם דגים P, ביצה פו יונג, ו ביצה אפויה פו יונג (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה; להתחמם.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל חזיר; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים נבטי שעועית, ומערבבים 30 שניות.
מערבבים את הביצים, חלבונים ביצה, רוטב מוקפץ, ופלפל לבן, והכה היטב. מערבבים בתערובת חזיר.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה, ושופכים חצי תערובת ביצה למחבת. מבשלים 45 שניות בכל צד או עד תערובת הביצה משחימים קלות.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור עם 1/2 כפית שמן ותערובת ביצה.