ביצים עלומות, חזיר טסו, עגבניה מחבת ו Hollandaise Cajun עם מאפינס אנגלית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם פלפל, שמן canolan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו טופו בנדיקט עם רוטב הולנדז טבעוני ומאפינס אנגלי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המים והחומץ עד רותחים במחבת גדולה גבוהה צדדית. לשבור כל ביצה לתוך כוס בעדינות להוסיף למים. לחלוט את הביצים במשך 4 עד 5 דקות, או עד החלמון הוא כמעט או כמעט להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מים
ביצה
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את הביצים מהמחבת עם כפית מחוררת כדי לנקז את הנוזל ולמקם על צלחת. מתבלים את החלק העליון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
1
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או במחבת ברזל יצוק גדולה עד שהוא מתחיל להבהב. מבשלים את החזיר במשך כ 1 דקה לכל צד או עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
חם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. מבשלים את העגבניות במשך כ 20 שניות לכל צד עד חום זהוב קל ופשוט התחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מגישים את הביצים עלומות עם מאפינס אנגלית קלוי, בשר חזיר ועגבניות וcajun hollandaise.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלי
ביצה עלומה
רוטב הולנדז
עגבנייה
חם
1
מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת צ 'ילה, אבקת שום, אבקת בצל, טימין, אורגנו, צ' ילה דה arbol, ופלפל קאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
Arbol צ ' ילה
אבקת שום
אבקת בצל
אורגנו
פפריקה
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את חלמוני ביצה ומיץ לימון בקערת נירוסטה בינונית, להגדיר מעל סיר של מים רותחים לא נוגע בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חלמון ביצה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
מקציפים את החלמונים עד צהוב חיוור ורך. מוסיפים לאט את החמאה המומסת, כמה כפות בכל פעם ומקציפים עד מעובה. מתבלים את הרוטב עם 2 כפיות של תערובת התבלינים, מלח ופלפל, ורוטב דאש ווסטרשייר. שמור חם עד מוכן לשימוש.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ניבואן עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.