בישול איטי עוף ים תיכוני מטוגן
עוף ים תיכוני מבושל איטי בישול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1240 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות לך לחנות ותביא לימון, פימיאנטו, זיתים ממולאים במנצנילן, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף ים תיכוני בבישול איטי, עוף ים תיכוני מבשל לאט, ו בישול איטי עוף ים תיכוני.
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. מבשלים חצי חתיכות עוף בשמן 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מניחים עוף בסיר איטי. חזור עם הנותרים 1 כף שמן חתיכות עוף.
מוסיפים יין למחבת; חום לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים חומים.
מוסיפים לימון, שום, בצל ו herbes דה פרובנס.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות.
לבבות ארטישוק וזיתים לבישול איטי. כיסוי; לבשל 30 דקות יותר.