קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בית קברות שוקולד מריר סירי de Crème

בית קברות שוקולד מריר סירי de Crème
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מריר סירי De Crème. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 857 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר-מתוק, פירורי וופל שוקולד, עוגיות מצבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירי שוקולד מריר דה קרם, שוקולד מריר מנטה סירי דה קרם, ו סירי שוקולד מריר טבעוניים דה קרם.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת שוקולד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
יוצקים לתוך קערה. שים ביצים וחלמונים במעבד או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
במדד זכוכית של 4 כוסות, קרם ההצלפה בתנור מיקרוגל (ראה הערות) בעוצמה מלאה (100%) עד הקרם רותח, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
4
עם מעבד או בלנדר במהירות גבוהה, להוסיף קרם רותח לביצה. בדוק את הטמפרטורה של תערובת עם מדחום קריאה מיידית; אם מתחת 160, לשפוך תערובת בחזרה לתוך זכוכית למדוד לחמם בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה עד שהוא מגיע 160, ערבוב ובדיקה במרווחים של 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מיקרוגלמיקרוגל
בלנדרבלנדר
תנורתנור
5
מערבבים תערובת שמנת חמה, שוקולד קצוץ וליקר בבלנדר או במעבד (או לטאטא את החומרים יחד בקערה גדולה); מערבולת עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים תערובת שוקולד לתוך 8 ramekins או משקפיים (1/2-גודל כוס). צ ' יל עד סט ברכות, 30 עד 45 דקות. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום. לקבלת מרקם creamiest, בואו קינוחים לעמוד בטמפרטורת החדר על 30 דקות לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
כף 1 כף. פירורי וופל על כל סיר de crme. הכנס עוגיית מצבה לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
וופלוופל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.