המתכון Scallion בליני עם עוף ברוטב ברביקיו טנדורי יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, בצל ירוק, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. מתכונים דומים: בליני עוף ופטריות עם רוטב פטריות שמנת, עוף טריאקי עם רוטב בצל ירוק, ו מדבקות סיר עוף ולימון עם רוטב סויה-בצל ירוק.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
על תבנית אפייה עם צדדים, מוסיפים את ירכי העוף, שמן זית, כוסברה טחון ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. צולים את העוף בתנור עד מבושל דרך, כ -30 דקות, ו מדחום לקרוא מיידית רושם 160 מעלות F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
מלח ופלפל
ירכיים עוף
שמן זית
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
תנור
3
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולהוסיף את הבצל, שום, ג ' ינג ' ר ו זלילת מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לטגן עד הבצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיף את אבקת masala טנדורי ולטגן כמה דקות עד שאתה באמת יכול להריח את התבלינים. אל תתנו בצל חום או מקל לתחתית הסיר. מערבבים ברוטב עגבניות, מולסה, מיץ לימון, חומץ וסוכר חום. מבשלים עד מעובה, על 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בכוסברה הקצוצה. (רוטב יכול להתבצע יום קדימה וחומם לשרת.) אם הרוטב מקבל עבה מדי, מערבבים כמה כפות מים עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
סוכר חום
מיץ לימון
עלי וגבעולי כוסברה
מולסה
חומץ
בצל
תבלינים
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
הסר את העוף מהתנור ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח במשך כמה דקות. חותכים לרצועות 1/2 אינץ ' ולזרוק אותו לרוטב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
7
כדי לשרת, לארגן את בליני חם על מגש הגשה העליון עם עוף טנדורי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
8
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
9
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה קטנה. בקערה בינונית, לטאטא את ריקוטה, ביצים, וחלב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גבינת ריקוטה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
לטאטא את תערובת הקמח לתוך תערובת ריקוטה עד משולב, ואז מערבבים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
גבינת ריקוטה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מחממים מחבת מעל חום בינוני-נמוך עד חם. מברשת קלה עם חמאה, ואז טיפה כפות ערמות של הבלילה על המחבת. מבשלים עד התחתית הם חום זהוב הקצוות של בליני להתחיל להתייבש, על 2 עד 3 דקות. הפוך את בליני ומבשל עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 1 דקה יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.