בננות פוסטר עוגיות ביסקוויט
המתכון בננות פוסטר ביסקוויט Shortcakes יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 40 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קוקוס, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר, ו עוגת בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מערבבים קוקוס וסוכר מגורען.
טובלים צמרות וצדדים של ביסקוויטים לחמאה מומסת, ואז לתערובת קוקוס. על סדין גדול ungreased עוגיות, מקום ביסקוויטים, הצדדים קוקוס למעלה, 2 סנטימטרים זה מזה.
מפזרים כל תערובת קוקוס שנותרה על גבי צמרות ביסקוויטים.
אופים 14 עד 18 דקות או עד ביסקוויטים וקוקוס הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה; מערבבים ב 1/2 כוס סוכר חום. לבשל עד סוכר חום הוא מומס, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; לקפל בבננות ורום.
בקערה בינונית, הכה את המצרכים ציפוי מוקצף עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
כדי לשרת, לפצל ביסקוויטים חמים. למלא העליון עם מילוי ציפוי מוקצף.