בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו
אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, פלפלי פיקילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דג-ים צ'יליאני מטוגן, דג-ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני עם רוטב מוהו.
הוראות
1
מברישים שמן משני צידי הדג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומקפיצים עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים כף גדולה של ברנדה על צלחת ארוחת ערב מחוממת. איזון אחד
5
פילה בס ים מוקפץ בצד אחד של המותג.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
6
מזלפים את כל הצלחת ברוטב זעפרן פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
זעפרן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים שום ו 1/4 כוס שמן בסיר קטן ומחממים לאט על אש בינונית עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים את השום וכמה כפות מהשמן במעבד מזון עם בקלה המלח ומעבדים לתערובת אחידה. העבירו את תפוחי האדמה והפטרניפס דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בקלה מלח
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את מחית בקלה המלח,החלב ושמן הזית שנותר ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בקלה מלח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מניחים שאלוט, יין, חומץ וזעפרן בסיר בינוני שאינו מגיב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 כף. לאט לאט מתחילים להקציף את החמאה עד שהרוטב מתחלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפלים פנימה את פלפלי הפיקילו.
פינו נואר, פינו גריג 'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סיבס הצ' יליאני. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.