קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו

בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו
אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, פלפלי פיקילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דג-ים צ'יליאני מטוגן, דג-ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני עם רוטב מוהו.

הוראות

1
מברישים שמן משני צידי הדג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומקפיצים עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים כף גדולה של ברנדה על צלחת ארוחת ערב מחוממת. איזון אחד
5
פילה בס ים מוקפץ בצד אחד של המותג.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
6
מזלפים את כל הצלחת ברוטב זעפרן פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
זעפרןזעפרן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים שום ו 1/4 כוס שמן בסיר קטן ומחממים לאט על אש בינונית עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים את השום וכמה כפות מהשמן במעבד מזון עם בקלה המלח ומעבדים לתערובת אחידה. העבירו את תפוחי האדמה והפטרניפס דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בקלה מלחבקלה מלח
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את מחית בקלה המלח,החלב ושמן הזית שנותר ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בקלה מלחבקלה מלח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מניחים שאלוט, יין, חומץ וזעפרן בסיר בינוני שאינו מגיב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 כף. לאט לאט מתחילים להקציף את החמאה עד שהרוטב מתחלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפלים פנימה את פלפלי הפיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
זעפרןזעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חםחלב חם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לצריכהשמן זית, לצריכה3פטרניפים, קלופים, קוביות ומבושלים במים מומלחים עד שהם רכיםפטרניפים, קלופים, קוביות ומבושלים במים מומלחים עד שהם רכים2פלפלי פיקילו (או 1 פלפל אדום קלוי), חתוכים לקוביות דקפלפלי פיקילו (או 1 פלפל אדום קלוי), חתוכים לקוביות דק3largesתפוחי אדמה, קלופים, קוביות ומבושלים במים מומלחים עד שהם רכיםתפוחי אדמה, קלופים, קוביות ומבושלים במים מומלחים עד שהם רכים1צביטהזעפרן גדולזעפרן גדול4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה מלח מיובשת, מיובשת ומתקלפתבקלה מלח מיובשת, מיובשת ומתקלפת794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בס ים צ'יליאניפילה בס ים צ'יליאני2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2מקלותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג 'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סיבס הצ' יליאני. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.