בס ים שחור במרק ירקות באביב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, פילה בס ים, גבעול סלרי ונורת שומר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבייס, ו בס ים עם תערובת ירקות.
הוראות
1
מכינים את האיולי: טוחנים את השום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
איולי
בשר טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
2
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים את החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון והחלמון ומקציפים לאיחוד. להקציף בהדרגה את שמן הזית, ואז את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף 1 כפית מים כדי להשתחרר. מכסים ומקררים את האיולי עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
איולי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הכינו את המרק: גזרו את בצל האביב לכ-6 אינץ'; העבירו את החלקים לסיר גדול (הניחו את הנורות בצד). חותכים את השומר ופורסים דק; מעבירים לסיר 1 כוס שומר שומר (מניחים את השומר הפרוס בצד).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, ענפי הפטרוזיליה, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל ו -8 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוציאים את פולי הפאווה מהתרמילים שלהם. הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מרכיבים שתצטרך
פול
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה; לנקז ולשטוף תחת מים קרים. החליקו מהקליפות; הניחו את השעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
פול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסננים את מרק הירקות לסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ו -1 1/2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים למרק את נורות בצל האביב השמורות ואת העגבניות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
11
הפוך את הדג: ציון כל פילה דגים לרוחב 3 או 4 פעמים בצד העור (לא לחתוך את הבשר). מתבלים את צד הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את הדג לסיר; מוסיפים את פולי הפאווה והשומר הפרוס השמור, מכסים ומבשלים עד שהדג פשוט אטום, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פול
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מחלקים את תפוחי האדמה בין קערות רדודות; מעל כל אחת פילה דג, ואז מחלקים את המרק והירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לשלב את סיבס עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.