בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות
פסטו-במרינדה בס מפוספס עם עגבניות חמות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך בס פסים, יין, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בס פסים אסיאתי במרינדה, בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום, ו בס פסים צלוי שלם עם עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לערבב את החומרים המרינדה.
מניחים את הפילה על מחבת סדין וכפית את המרינדה על פילה. אפשר לדגים להשרות בטמפרטורת החדר במשך כ -20 דקות בזמן שאתם מחממים את הגריל.
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°) ולחמם מראש את מחבת הגריל.
באמצעות מרית, להעביר את הפילה מן המחבת הסדין ישירות לגריל ולהשליך כל המרינדה שנותרה על מחבת הסדין. מסדרים את העגבניות על מחבת הגריל בשכבה אחת וצולים את הדגים והעגבניות על אש בינונית ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד שהדגים רק אטומים במרכז והעגבניות חמות וקרסו, בערך 6 דקות, הופכים את העגבניות פעם או פעמיים. אל תסובב את הדג.
הסר מהגריל ומגיש את הפילה חם עם העגבניות.