קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

בס פסים Achiote שלם בגריל עם בצל אדום כבוש מתובל

בס פסים Achiote שלם בגריל עם בצל אדום כבוש מתובל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? בס פסים Achiote שלם בגריל עם בצל אדום כבוש פיקנטי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. אם יש לך אורגנו טחון, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה די טוב. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, בצל אדום כבוש, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
בקערה בינונית מוסיפים את מיץ התפוזים ואת מיץ הלימון. מערבבים את הדבק achiote, כמון, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים לתוך משחה חלקה. לשפשף את הדבק בכל רחבי בתוך ומחוץ לדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
טפטוף שני הצדדים של הדגים בנדיבות עם ירקות או שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
שים את הדג על הגריל. גריל עד הזהב, על 4 דקות ולאחר מכן בזהירות להפוך את הדג מעל. גריל עד הדג מתחיל להפריד כאשר הרים עם מרית. דגים יהיו בצבע חום זהוב עם חריכה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הנח את הדג על מגש גדול. מכסים בבצל אדום כבוש, אבוקדו פרוס וכוסברה קצוצה ומגישים סגנון משפחתי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
מוסיף את הבצל פרוס לקערה בגודל בינוני גדול מספיק עבור הבצל להיות פרוש לתוך שכבה דקה. מיץ את לימונים לתוך הקערה, ולאחר מכן להוסיף את צ ' ילה קצוצה ומלח. מערבבים לשלב. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, תוך ערבוב כל 30 דקות או לכסות ולקרר לילה. בצל מוכנים כאשר הם ורודים בהירים ומתרככים. הטעם שלהם יהיה מתוק ומתובל עם קצת מרקם אבל לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)