בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל
בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 291 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך בצל, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 165 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו בצל מקורמל, פטריות וקיש גרוייר עם קרום שיבולת שועל, תפוח אדמה קלוי, בצל מקורמל וקיש ללא קרום גרוייר, ו טארטלטים של בצל מקורמל, פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
כדי להכין את הקרום, לשים את שיבולת שועל, קמח ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק 3 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק על 12 פעמים, עד שאתה מקבל מרקם קורס חצץ.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
מוסיפים את החלב ואת הדופק 3 עד 5 פעמים יותר לשלב. יוצרים את התערובת לכדור ומניחים אותה בין 2 חתיכות גדולות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
6
מרדדים לעיגול בקוטר של כ -10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
7
הסר את הגיליון העליון של נייר שעווה.
8
העבירו את הקרום, עדיין על פיסת הנייר השעווה השנייה לכלי הפאי, ואז הסירו את נייר השעווה מלמעלה. לחץ את הקרום בעדינות לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
9
אופים 9 דקות ואז נותנים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
להכנת המלית מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה וקרמל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מעבירים את הבצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים למחבת את 2 כפיות השמן הנותרות ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחררים את המים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
15
מוסיפים את הבצלים חזרה לתבנית, מערבבים פנימה את המלח, הפלפל, החרדל והטימין.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
בקערה בינונית להקציף יחד את הביצים, חלבוני ביצה וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מפזרים את הגבינה לקרום הפאי. למעלה עם תערובת בצל פטריות ויוצקים את תערובת הביצים על גבי. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
אופים במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
19
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שחותכים ל -6 טריזים ומגישים.
20
מקור מצוין של: חלבון, ריבופלבין, זרחן, סלניום
21
מקור טוב ל: ויטמין, ניאצין, ויטמין די, חומצה פנטותנית, סידן, יוד, ברזל, אשלגן