בצל, תאריך, וברי Crostini
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה לא כזה אדיר. נסו ברי ופלפל אדום קרוסטיני, אגס וברי קרוסטיני, ו טורקיה ברי קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. צלוי 2 דקות בכל צד או עד קלוי.
טמפרטורת תנור נמוכה יותר עד 30
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ו -4 המרכיבים הבאים (דרך שום); מבשלים 10 דקות או עד הבצל שקוף, ערבוב לעתים קרובות. להגדיל את החום בינוני גבוה; לטגן 4 דקות או עד בצל מתחיל חום.
להוסיף סוכר; לטגן 2 דקות. מערבבים בחומץ ו ווסטרשייר; להסיר מן החום.
מוסיפים תאריכים וגבינה; מערבבים עד בשילוב.
למעלה כל טוסט עם תערובת בצל 2 כפיות.
אופים ב 300 במשך 4 דקות או עד גבינה נמסה.