בקאלה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1385 קלוריות, 152 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, חמאה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בצימוקים המוזהבים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קראמבל תפוחים עם צימוקים זהובים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 81%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו בקאלה, מטוגנת בבקאל, ו בקאלה לבנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מסננים את הדג, מייבשים אותו ושוברים לחתיכות. זורקים את נתחי הבקלה בקמח לציפוי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
קמח לכל מטרה
דגים
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
במחבת מטגנת גדולה, שלבו את שמן הזית והחמאה, וחממו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים ושחומים מאוד, ואז מוסיפים את האנשובי ונתחי הדג. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהדג משחים יפה והאנשובי התפרק, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
בצל
דגים
5
מוסיפים את ציר העוף, עלי הדפנה, הצנוברים והסולטנות ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות. למעלה עם פירורי הלחם ומבשלים בתנור למשך 15 דקות, או עד שפירורי הלחם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
פירורי לחם
עלי דפנה
צנוברים
צימוקים זהובים
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מגישים חם.
7
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחביו, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
9
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
10
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ושחומים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בכף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומות מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על אש נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
11
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
קוד עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות האן יקב מונטריי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן 2008 פינו נואר תוסס אך אלגנטי עם גוון שמזכיר עלי כותרת של ורדים ואף של ניחוחות תות, תבלינים ופרחים. טעמי שזיפים נעימים ודובדבנים כהים זורמים על פני החיך, מתערבבים בנגיעות של פלפל שחור ואלון. הפרי הבשל מאוזן בחומציות חריפה ואקלים קריר וטאנינים חלקים ומשיי.ניתן להגיש את הפינו נואר הידידותי לאוכל עם מגוון רחב של מנות. תיהנו ממנו עם עוף בציפוי גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, סלמון בגריל עם אורזו עשב או פיצה פטריות פשוטה.