קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בקלאווה שקדים

בקלאווה שקדים
בקלאווה שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 696 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים משובח, שקדים טבעיים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדים פיסטוק קלווה, קרואסונים שקדים בקלאווה, ו מתכון בקלאווה שקדים ואגוזים.

הוראות

1
שלב מרכיבים במיכל מיקרוגל בטוח, ומבשלים על חום גבוה 1 דקה. מערבבים ומבשלים 1 יותר דקה.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר.
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שקדים במעבד מזון בתהליך עם סוכר, קינמון, allspice ומלח עד שקדים הם בערך הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
בנדיבות מברשת 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם חמאה מומסת. חצי פילו גליונות לרוחב וסדינים מחסנית. שמור מחסנית מכוסה 2 גיליונות חופפים של ניילון לעטוף ולאחר מכן מגבת מטבח נקייה לחה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
שכב 2 גיליונות של פילו בתחתית צלחת אפייה וסדין מברשת בראש בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
להוסיף כמה כפות של תערובת שקדים. המשך לשכבה 2 יריעות בכל פעם, יריעות מדהימות בכל שכבה כפולה מעט כדי לכסות את תחתית המנה, צחצוח כל גיליון שני בנדיבות עם חמאה ולהוסיף 1 כוס תערובת השקדים, עד 10 גיליונות של פילו שימשו, סך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
6
מברשת השכבה העליונה של פילו עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
בואו בקלאווה לעמוד בטמפרטורת החדר כדי להקשיח מעט, על 10 עד 15 דקות.
8
באמצעות סכין חדה, לחתוך בקלאווה לתוך 6 ריבועים שווים, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה בחצי באלכסון כדי להפוך 12 משולשים. הקפד לחתוך את כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
אופים בקלאווה עד הזהב, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
להעביר צלחת מתלה כדי להתקרר, ואז לאט לשפוך סירופ קר סביב הקצוות של בקלאווה חם, בין כל החתכים, ומעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. לכסות כאשר בקלאווה היא בטמפרטורת החדר. אל תרגע.
12
בקלאווה שומר במיכל אוויר הדוק עד 1 שבוע.