בקר & תבשיל סטאוט עם גזר
בשר בקר & stout תבשיל עם גזר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קוביית בשר, קורנית גדולה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 314 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: בקר לבבי ונזיד מוצק, תבשיל בקר מובחר אירי, ו שבוע גינס: נזיד בקר מוצק.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מחממים את השמן בתבשיל lidded גדול, מחממים את הבשר ממש טוב בקבוצות, ואז להפריש.
מוסיפים את הבצל והגזר לצלחת, נותנים להם בראונינג טוב, ואז מפזרים את הקמח ומערבבים. להטות את הבשר וכל מיצים בחזרה לתוך המנה ולתת את כל זה מערבבים טוב.
יוצקים את גינס ומתפוררים בקוביית המניות. מתבלים את התבשיל במלח, פלפל וקמצוץ סוכר. הכנס את עשבי התיבול ולהביא את הכל לרתיחה.
מכסים במכסה ומניחים בתנור במשך כ 2 שעות עד שהבשר ממש רך. הנזיד יכול עכשיו להיות קר וקפוא עד 3 חודשים להפשיר לחלוטין לפני reheating עד צנרת חם. השאר את התבשיל להתיישב קצת, ולאחר מכן לשרת עם מחית גזר לבן לחגיגה אמיתית של ירקות החורף.