קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז חמאת בוטנים

בראוניז חמאת בוטנים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בראוניז חמאת בוטנים בבית. מתכון זה מכין 54 מנות עם 122 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו חלב מרוכז, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאת בוטנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בראוניז חמאת בוטנים עם ציפוי כוס חמאת בוטנים, בראוניז חמאת בוטנים עם שבבי חמאת בוטנים, ו 3 מרכיב לא לאפות בוטנים חמאת בראוניז (לא קמח, חמאה, שמן, ביצים או סוכר מזוקק).

הוראות

1
בקערה שלבו את תערובת העוגה, השמן והביצה עד לקבלת פירורים. מניחים בצד 1 כוס לציפוי. לחץ היטב את התערובת שנותרה לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
בקערה שלבו את החלב, השוקולד, חמאת הבוטנים והווניל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
מפזרים תערובת פירורים שמורה.
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהבראוניז מתרחקים מהתבנית. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
6
חותכים לסורגים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.