קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז קריאולית

בראוניז קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים בקלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הבראוניז: להגדיר קערה גדולה חסינת חום על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), להוסיף את החמאה והשוקולד, ומערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הסוכר, מלח, וניל ומערבבים עד לשלב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה, 2 עד 3 דקות. מוסיפים את שפיץ הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 20 עד 22 דקות. כאשר הבראוניז נעשים, סדק קל ייווצר בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את המחבת מהתנור ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים את השמנת, החמאה, הסוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה, מניחים אותה על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקפה ווניל, ומערבבים עד חלקה. הגנאש יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
כדי לסיים את הבראוניז: הפוך את הבראוניז על תבנית אפייה והסר את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים את גנאש מעובה על הבראוניז, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית או סכין חמאה לתוך שכבה עבה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
תן בראוניז לעמוד עד גנאש מוגדר לחלוטין ומפזרים פלר דה sel אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
7
חותכים לריבועים. הבראוניז ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.