בראוניז קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים בקלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
כדי להפוך את הבראוניז: להגדיר קערה גדולה חסינת חום על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), להוסיף את החמאה והשוקולד, ומערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הסוכר, מלח, וניל ומערבבים עד לשלב לחלוטין.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה, 2 עד 3 דקות. מוסיפים את שפיץ הקקאו.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 20 עד 22 דקות. כאשר הבראוניז נעשים, סדק קל ייווצר בקצוות.
הסר את המחבת מהתנור ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מערבבים את השמנת, החמאה, הסוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה, מניחים אותה על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה לחלוטין.
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקפה ווניל, ומערבבים עד חלקה. הגנאש יתעבה ככל שיתקרר.
כדי לסיים את הבראוניז: הפוך את הבראוניז על תבנית אפייה והסר את הקלף.
יוצקים את גנאש מעובה על הבראוניז, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית או סכין חמאה לתוך שכבה עבה על גבי.
תן בראוניז לעמוד עד גנאש מוגדר לחלוטין ומפזרים פלר דה sel אם תרצה בכך.
חותכים לריבועים. הבראוניז ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.