קושיקשה
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז שוקולד פאדג'

בראוניז שוקולד פאדג'
בראוניז שוקולד פאדג'עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו לכם ריבועי אפיית שוקולד, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), ו בראוניז שוקולד פאדג'.

הוראות

1
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל במדיום (50% כוח) 1 1 1/2 דקות, ערבוב במרווחים של 30 שניות עד נמס. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מוסיף קמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
חותכים לריבועים.
9
בראוניז פרליין-פקאן: הכינו ואפו בראוניז שוקולד פאדג ' לפי ההוראות; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פרליניםפרלינים
פאדג'פאדג'
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מורחים בראוניז לא חתוכים באופן שווה עם זיגוג שוקולד; מפזרים באופן שווה עם 2 כוסות פקאן פרלין קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
11
בראוניז קרמל-קוקוס-פקאן: הכינו את הבלילה עבור בראוניז שוקולד פאדג 'כפי שהורה; מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
פאדג'פאדג'
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים הבלילה באופן שווה עם 2 כוסות ממותק קוקוס, 1 (12-אונקיה) חבילת פירורי שוקולד semisweet, ו 1 1/2 כוסות פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
פתיתי קוקוס ממותקיםפתיתי קוקוס ממותקים
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
13
טפטוף שווה עם 1 (14-אונקיה) יכול להמתיק חלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
14
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב במרכז מוגדר. מכין 32 בראוניז. הכנה: 20 דקות.,
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
אופים: 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מפזרים 1/2 כוס קלוי, אגוזי פקאן קצוצים באופן שווה על החלק התחתון של כל 2 משומן ו מקפיץ 9 אינץ ' מחבתות. הכן את הבלילה בראוני שוקולד פאדג ' כפי שהורה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, מתפשטים על פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולדשוקולד
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
לנצח 4 (8-אונקיה) חבילות של גבינת שמנת רכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, מכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
הוסף 7 ביצים גדולות, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים 2 כפיות תמצית וניל. מחלקים תערובת גבינת שמנת שווה בין כל מחבת, מתפשט על הבלילה בראוני.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים העליון של כל עוגת גבינה מקורר עם זיגוג שוקולד מתכון 1; כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מורחיםמורחים
7
הסר צדדים של מחבתות לפני ההגשה.
8
מקשטים, אם תרצה, עם ענפי נענע טריים ותותים פרוסים. עושה 2 (9 אינץ') עוגות גבינה. הכנה: 30 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מנטה טרייהמנטה טרייה
9
אופים: 1 hr. , 15 דקות.* Chill: 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הערה: עקפנו כל עוגת גבינה עם 1 מתכון מלא של זיגוג שוקולד. עבור שכבה דקה יותר של שוקולד על גבי, לחלק 1 מתכון של זיגוג בין שתי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
11
עוגות בראוני מנטה: הכינו את הבלילה עבור בראוניז שוקולד פאדג ' כפי שהורה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות טארט עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
שוקולדשוקולד
פאדג'פאדג'
12
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוכך במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 (16 אונקיה) חבילה אבקת סוכר לסירוגין עם 1/3 כוס חלב, להכות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מערבבים 1/4 כפית שמן מנטה. מחלקים את תערובת החמאה בין כל טארט, מתפשטים באופן שווה על פני בראוניז מקורר מחבתות; מכסים ומקררים 1 שעה או עד המשרד. מחלקים 1 מתכון שוקולד זיגוג שווה בין כל טארט, מתפשט על תערובת חמאה צוננת במחבתות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
שמן מנטהשמן מנטה
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
14
מפזרים 1/2 כוס כתוש סוכריות מנטה מקלות סביב הקצה החיצוני של כל טארט. עושה 2 (9 אינץ') טארטים. הכנה: 30 דקות.,
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
15
אופים: 20 דקות., צמרמורת: 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור