בראוניז שוקולד פאדג'
בראוניז שוקולד פאדג'עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו לכם ריבועי אפיית שוקולד, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), ו בראוניז שוקולד פאדג'.
הוראות
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל במדיום (50% כוח) 1 1 1/2 דקות, ערבוב במרווחים של 30 שניות עד נמס. מערבבים עד חלקה.
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מוסיף קמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל פירורי שוקולד.
מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
בראוניז פרליין-פקאן: הכינו ואפו בראוניז שוקולד פאדג ' לפי ההוראות; מגניב לחלוטין.
מורחים בראוניז לא חתוכים באופן שווה עם זיגוג שוקולד; מפזרים באופן שווה עם 2 כוסות פקאן פרלין קצוץ גס.
בראוניז קרמל-קוקוס-פקאן: הכינו את הבלילה עבור בראוניז שוקולד פאדג 'כפי שהורה; מורחים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13-x 9 אינץ'.
מפזרים הבלילה באופן שווה עם 2 כוסות ממותק קוקוס, 1 (12-אונקיה) חבילת פירורי שוקולד semisweet, ו 1 1/2 כוסות פקאנים קצוצים.
טפטוף שווה עם 1 (14-אונקיה) יכול להמתיק חלב מרוכז.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב במרכז מוגדר. מכין 32 בראוניז. הכנה: 20 דקות.,
מפזרים 1/2 כוס קלוי, אגוזי פקאן קצוצים באופן שווה על החלק התחתון של כל 2 משומן ו מקפיץ 9 אינץ ' מחבתות. הכן את הבלילה בראוני שוקולד פאדג ' כפי שהורה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות, מתפשטים על פקאנים קצוצים.
לנצח 4 (8-אונקיה) חבילות של גבינת שמנת רכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, מכות עד מעורבב.
הוסף 7 ביצים גדולות, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים 2 כפיות תמצית וניל. מחלקים תערובת גבינת שמנת שווה בין כל מחבת, מתפשט על הבלילה בראוני.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד סט.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים העליון של כל עוגת גבינה מקורר עם זיגוג שוקולד מתכון 1; כיסוי וצינה 8 שעות.
הסר צדדים של מחבתות לפני ההגשה.
מקשטים, אם תרצה, עם ענפי נענע טריים ותותים פרוסים. עושה 2 (9 אינץ') עוגות גבינה. הכנה: 30 דקות.;
אופים: 1 hr. , 15 דקות.* Chill: 8 שעות.
הערה: עקפנו כל עוגת גבינה עם 1 מתכון מלא של זיגוג שוקולד. עבור שכבה דקה יותר של שוקולד על גבי, לחלק 1 מתכון של זיגוג בין שתי העוגות.
עוגות בראוני מנטה: הכינו את הבלילה עבור בראוניז שוקולד פאדג ' כפי שהורה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות טארט עם תחתית נשלפת.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוכך במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 (16 אונקיה) חבילה אבקת סוכר לסירוגין עם 1/3 כוס חלב, להכות במהירות נמוכה לאחר כל תוספת. מערבבים 1/4 כפית שמן מנטה. מחלקים את תערובת החמאה בין כל טארט, מתפשטים באופן שווה על פני בראוניז מקורר מחבתות; מכסים ומקררים 1 שעה או עד המשרד. מחלקים 1 מתכון שוקולד זיגוג שווה בין כל טארט, מתפשט על תערובת חמאה צוננת במחבתות.
מפזרים 1/2 כוס כתוש סוכריות מנטה מקלות סביב הקצה החיצוני של כל טארט. עושה 2 (9 אינץ') טארטים. הכנה: 30 דקות.,
אופים: 20 דקות., צמרמורת: 1 hr.