בראוניס ליל כל הקדושים קערה אחת של BAKER ' SÂ
ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שוקולד בייקר, קמח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו בראוניס קערה אחת של בייקר, Baker ' S® One BOWL Spider Web Brownies, ו בראוניז קערה אחת של חג האופה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9-inch תבנית אפייה עם נייר, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של מחבת; רדיד גריז בקלילות. תניח בצד. מיקרוגל לא ממותק שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד חמאה מומסת; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסוכר.
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים למעט שוקולד לבן; מערבבים היטב.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד קיסם עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב במחבת. הרם קינוח ממחבת על קרש חיתוך, באמצעות ידיות לסכל.
ממיסים שוקולד לבן לפי ההוראות. כף לתוך שקית ניילון קטנה.
להפשיל שקית לדחוף שוקולד לתחתית התיק.
תחתוך חתיכה קטנה מאחת הפינות התחתונות של התיק. לסובב את החלק העליון של התיק, ואז בעדינות לסחוט מהחלק העליון של התיק כדי לטפטף שוקולד על בראוניז בעיצוב קורי עכביש.