ברווז בורגונדי
ברווז בורגונדי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1809 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 169 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, תפוז, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם תפוח כמו קינוח. מתכונים דומים: טארקו ברווז (ברווז מטוגן עמוק פריך במרינדה בתבלינים נפאליים), שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו חזה ברווז צרוב טרגון; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; צלי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
נקו היטב את הברווזים ושפשפו קלות את חללי הגוף במלח, פלפל, אבקת שום ותיבול עופות. ממלאים את החללים בחתיכות בצל, תפוח, תפוז וסלרי. משפשפים את הברווזים ברוטב הסויה והשמן.
מניחים בתבנית אפייה וצולים, לא מכוסים, מתבשלים לעתים קרובות עם יין בורדו, בערך כל 10 דקות. אפשר 10 עד 15 דקות זמן אפייה לכל קילו ברווז.
הסר את המילוי לפני ההגשה.