קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס

ברווז ל'אורנג' עם עשב פומס פריטס
ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, פטרוזיליה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ברווז L ' Orange עם Herbed Pommes Frites, פומס צ'יפס עם שני רטבים טבילה, ו קארי פולים מתובלים צ'יפס + מטבל מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן קנולה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את שדי הברווז במלח, ופלפל, ומניחים אותם בזהירות במחבת החמה. הפעל את החום עד בינוני ומבשל כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר את הברווז מן המחבת, ולהוסיף את השמן שנותר, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שאלוט, ושום. לבשל, עד השום הוא חום ולאחר מכן deglaze המחבת עם ליקר בטעם תפוז. מבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר. מערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, ציר עוף, ורוטב סויה מתוק. מבשלים עד שהוא מבושל למטה והוא נחמד ועבה. החזר את חזה הברווז למחבת וזרוק למעיל. תמשיך לזרוק עד שהברווז מזוגג לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
חזה ברווזחזה ברווז
גרידה כתומהגרידה כתומה
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ברווז שלםברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מגישים את הברווז עם פצפוצי herbed בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ברווז שלםברווז שלם
4
טפטוף עם כל מיצים שנשארו במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
עם סכין או מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך מקלות דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ולהפעיל מים קרים לתוך הקערה עד המים בקערה פועל ברור. (אתה מנסה לקבל את כל העמילן מתוך תפוחי האדמה כך שהם יהיו פריכים מאוד.) כאשר העמילן הוא החוצה, לנקז את תפוחי האדמה ולהניח אותם על מגבת מטבח יבשה להתייבש. עבודה בקבוצות קטנות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הסר את תפוחי האדמה ולתת תפוחי אדמה מטוגנים לנקז על מגבת נייר. להביא את השמן בחזרה עד 350 מעלות F, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך השמן. מבשלים עד צבע זהב נחמד מתפתח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מסננים את תפוחי האדמה על מגבת נייר, ולזרוק עם מלח, ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק