קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה

ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך פפריקה, מלח כשר ופלפל, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי צלוי עם ויניגרט פפריקה מעושן ומרקונן אל, ברוקולי קלוי של Food52 עם ויניגרט פפריקה מעושן ושקדים מרקוני, ו ברוקולי בריא ומרק צ'דר עם פפריקה מעושנת ושעועית לבנה.

הוראות

1
מוסיפים שעורה למים מלוחים רותחים ומבשלים עד למכרז, כ -30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
מיםמים
2
מוסיפים את הברוקולי 3 הדקות האחרונות של בישול ומבשלים עד רך עדיין קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
מסננים הן במסננת בכיור ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מסננים היטב ואז מוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיפים שמן זית למחבת בינונית על חום גבוה בינוני. לאחר חם, מוסיפים את השום והשקדים ומערבבים עד השום והשקדים ריחניים, על 1 דקה. כבה את החום, מפזרים את הפפריקה המעושנת, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במשך 30 שניות נוספות. החום שיורית יהיה טוסט פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקהפפריקה
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
שוםשום
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בזהירות לערבב את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
7
יוצקים את הרוטב על הברוקולי והשעורה וזורקים היטב יחד. לבסוף להוסיף את ארוגולה והגבינה, טעם לתיבול, ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ברוקוליברוקולי
ארוגולהארוגולה
שעורהשעורה
גבינהגבינה