ברוקולי-צ'דר קיש
המתכון ברוקולי-צ'דר קיש מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. ארוחת הבוקר הזאת 237 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-106 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קרום עוגה מוכן לשימוש, ביצים, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוקולי וקיש צ'דר, קיש צ'דר ברוקולי, ו ברוקולי וקיש צ'דר.
הוראות
קו 9 אינץ צלחת עוגה עם קרום עוגה; חליל קצה קרום.
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום; למעלה עם ברוקולי וגבינה נותרת.
מקציפים ביצים וחצי וחצי עם מקציף עד מעורבב; לשפוך על מרכיבים בקרום.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לתוך טריזים לשרת.