ברוקולי צלוי בפרמזן
ברוקולי צלוי פרמזן נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מיץ לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 35 דקות. עם כפית נסו ברוקולי הטוב ביותר אי פעם (פרמזן-לימון קלוי ברוקולי), ברוקולי צלוי פרמזן, ו ברוקולי צלוי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים את פרחי הברוקולי מהגבעולים העבים, משאירים סנטימטר או שניים של גבעול מחובר לפרחים, משליכים את שאר הגבעולים.
חותכים את החתיכות הגדולות דרך בסיס הראש עם סכין קטנה, מושך את הפרחים בנפרד. אתה צריך בערך 8 כוסות של פרחים.
מניחים את פרחי הברוקולי על תבנית גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת. לזרוק את השום על הברוקולי ולטפטף עם 5 כפות שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל. צולים במשך 20 עד 25 דקות, עד פריך במכרז ואת הקצוות של כמה פרחים הם השחמה.
הסר את הברוקולי מהתנור ומיד לזרוק עם 1 1/2 כפות שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון, צנוברים, פרמזן, ובזיליקום.