קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בריסקט ים תיכוני

בריסקט ים תיכוני
חזה ים תיכוני דורש סביב 6 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 112 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. לך לחנות ותביא קלמטה, חזה שטוח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בריסקט ים תיכוני, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו בריסקט.

הוראות

1
מניחים עגבניות, יין, שום, זיתים ורוזמרין בבישול איטי ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מפזרים בשר עם 1 1/2 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים אותו על גבי תערובת עגבניות; כפית חצי תערובת עגבניות על בשר כדי לכסות. מכסים ומבשלים על גבוה עד מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
העברת בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 10 דקות. שומן רזה מן הרוטב; העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר על פני תבואה ולהעביר מגש הגשה. כפית קצת רוטב על בשר ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים חזה בקר עם רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)