בריסקט ים תיכוני
חזה ים תיכוני דורש סביב 6 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 112 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. לך לחנות ותביא קלמטה, חזה שטוח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בריסקט ים תיכוני, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו בריסקט.
הוראות
מניחים עגבניות, יין, שום, זיתים ורוזמרין בבישול איטי ומערבבים לשלב.
מפזרים בשר עם 1 1/2 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים אותו על גבי תערובת עגבניות; כפית חצי תערובת עגבניות על בשר כדי לכסות. מכסים ומבשלים על גבוה עד מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
העברת בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 10 דקות. שומן רזה מן הרוטב; העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר על פני תבואה ולהעביר מגש הגשה. כפית קצת רוטב על בשר ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים חזה בקר עם רוטב שנותר בצד.