בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך מתחת למחבת, מלח כשר, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את חזה הבקר מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים עם כוסברה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין.
מחממים את השמן במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון. צורב את החזה, מסתובב מדי פעם, עד שחום מכל הצדדים.
הסר אותו לצלחת כדי להתקרר, מכוסה, על 20 דקות.
בינתיים, לארגן 2 ארוך חופף גיליונות של רדיד אלומיניום כי הם גדולים מספיק כדי לעטוף את חזה הבקר על משטח עבודה.
מחממים את התנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום וחרדל כדי להפוך את הדבק. לשפשף את העטין עם הדבק ומניח על גבי יריעות נייר, מוודא כדי לקבל את כל פיסת הדבק האחרונה. בחוזקה לעטוף את חזה בקר בנייר כסף, כך לא להדביק חרדל יכול לברוח.
מניחים את חזה הבקר על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה ומבשלים במשך 10 שעות. סכין קילוף צריך לנקב את הבשר בקלות.
תפתח את החזה, תחתוך ותגיש עם הפירה. שאריות חזה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע.