קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך מתחת למחבת, מלח כשר, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חזה הבקר מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים עם כוסברה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים את השמן במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון. צורב את החזה, מסתובב מדי פעם, עד שחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הסר אותו לצלחת כדי להתקרר, מכוסה, על 20 דקות.
4
בינתיים, לארגן 2 ארוך חופף גיליונות של רדיד אלומיניום כי הם גדולים מספיק כדי לעטוף את חזה הבקר על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מחממים את התנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום וחרדל כדי להפוך את הדבק. לשפשף את העטין עם הדבק ומניח על גבי יריעות נייר, מוודא כדי לקבל את כל פיסת הדבק האחרונה. בחוזקה לעטוף את חזה בקר בנייר כסף, כך לא להדביק חרדל יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את חזה הבקר על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה ומבשלים במשך 10 שעות. סכין קילוף צריך לנקב את הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
בואו להתקרר מעט.
8
תפתח את החזה, תחתוך ותגיש עם הפירה. שאריות חזה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו