בשר בקר ברוטב פטריות
בשר בקר ברוטב פטריות עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם קמח, בצל ירוק, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. נסו בשר בקר עם רוטב פטריות, פלפל בשר בקר עם רוטב פטריות, ו בשר בקר עם רוטב יין אדום פטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מחממים שמן ו -2 כפות חמאה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים סטייקים במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (למדיום-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מוציאים לפלטת הגשה; להתחמם.
למיצי מחבת מוסיפים את הפטריות, הבצל והחמאה שנותרה; מטגנים עד שהירקות רכים.
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל; מערבבים בהדרגה מרק עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים רוטב השחמה אם רוצים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.