בשר בקר צלוי הטוב ביותר
בשר בקר ברביקיו הטוב ביותר לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 10 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, צלי עגול עליון, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי בקר על האש, בקר ברביקיו קוריאני, ו בקר ברביקיו קוריאני.
הוראות
משפשפים את הבקר עם מחצית השומן וכל הצ ' ילה האדומה.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 1/2 כוס מים, מוסיפים את יתרת השומן והחמאה. כאשר נמס, להסיר מהחום.
מוסיפים חומץ, טרגון, יין, בצל, רוטב ווסטרשייר ושום טחון.
יוצקים מעל בשר. מקררים, חשופים, עד 2 ימים; להפוך את הבשר לעתים קרובות.
מעבירים בשר לתבנית פטם. מקם את הבשר 3 עד 4 סנטימטרים מיחידת הצלייה, וצלה למשך 15 דקות. הופכים את הבשר. מבססים אותו במרינדה, משפשפים את השומן מהמרינדה על פני השטח. לצלות עוד 15 דקות. הופכים, מדביקים וצולים עוד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.