בשר חזיר וכופתאות כרוב
בשר חזיר וכופתאות כרוב יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 25 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, רוטב סויה, עורות וונטון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: חזיר מאודה וכופתאות כרוב, בשר חזיר וכופתאות כרוב עם עטיפות תוצרת בית, ו חזה בריסקט וכופתאות כרוב.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט עורות וונטון, בצל ירוק נוסף ורוטב סויה.
חותכים עורות wonton עם חותך עגול 3 אינץ'.
מקום 1 עור wonton על משטח עבודה. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.) קלות מברשת הקצוות של העור wonton עם מים. כפית 1 כפית מילוי ממש מתחת למרכז העור. מקפלים עור wonton מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח; הקש קצוות לאטום היטב. (כיסוי מלא wontons עם מגבת נייר לח כדי למנוע התייבשות.) חזור עם עורות wonton הנותרים ומילוי.
בתנור הולנדי, חום 3 ליטרים מים רותחים.
תוסיף חצי כופתאות. מרתיחים 3 עד 5 דקות או עד הקצוות של עורות wonton ברורים. באמצעות כף מחוררת, להסיר כופתאות מן המים; לנקז על מגבות נייר. חזור עם כופתאות שנותרו.
מגישים חמים עם רוטב סויה.