קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

בשר חזיר פילה עם רום מולסה זיגוג רוטב אננס-Jalapeno בגריל

בשר חזיר פילה עם רום מולסה זיגוג רוטב אננס-Jalapeno בגריל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר חזיר פילה עם זיגוג רום-מולסה ורוטב אננס-Jalapeno בגריל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, פלפל גס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב ברביקיו-מולסה קפה, טנדרלוין חזיר עם מולסה זיגוג וקוסקוס, ו בננות בגריל ואננס עם זיגוג רום מולסה.

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת אננס עם כמה כפות שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אננסאננס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר אננס מן הגריל, קוצצים גס ולהעביר לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
גרילגריל
קערהקערה
4
מוסיפים את חלפיניו, חומץ, חלב קוקוס, כוסברה, וכמה כפות שמן ודבש, לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב קוקוסחלב קוקוס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
חומץחומץ
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
1
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיף את הרום ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום
5
מוסיף את המניה, מולסה, סוכר, habanero, מקלות קינמון, וכוכב אניס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
כוכב אניסכוכב אניס
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
מולסהמולסה
מלאימלאי
סוכרסוכר
6
מסננים את התערובת לתוך קערה ואז להחזיר אותו לסיר ולהמשיך לבשל עד מופחת בחצי ועבה לזיגוג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
יוצקים את התערובת לתוך קערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת את הפילה עם 2 כפות שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל עד פריך חרוך משני הצדדים ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 145 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, צחצוח עם זיגוג במהלך הדקות האחרונות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זיגוגזיגוג
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
3
הסר מן הגריל ללוח חיתוך מברשת עם יותר של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
4
תן מנוחה 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. כפית חלק מהרוטב על כל צלחת, העליון עם כמה פרוסות חזיר, טפטוף עם קצת יותר של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
5
מקשטים עם בצל ירוק ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
בצל ירוקבצל ירוק

מרכיבים