בשר חזיר פילה עם רום מולסה זיגוג רוטב אננס-Jalapeno בגריל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר חזיר פילה עם זיגוג רום-מולסה ורוטב אננס-Jalapeno בגריל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, פלפל גס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב ברביקיו-מולסה קפה, טנדרלוין חזיר עם מולסה זיגוג וקוסקוס, ו בננות בגריל ואננס עם זיגוג רום מולסה.
הוראות
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברשת אננס עם כמה כפות שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אננס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר אננס מן הגריל, קוצצים גס ולהעביר לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אננס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
גריל
קערה
4
מוסיפים את חלפיניו, חומץ, חלב קוקוס, כוסברה, וכמה כפות שמן ודבש, לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב קוקוס
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניו
חומץ
דבש
שמן בישול
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
1
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיף את הרום ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רום
5
מוסיף את המניה, מולסה, סוכר, habanero, מקלות קינמון, וכוכב אניס. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
כוכב אניס
צ ' ילי Habanero
מולסה
מלאי
סוכר
6
מסננים את התערובת לתוך קערה ואז להחזיר אותו לסיר ולהמשיך לבשל עד מופחת בחצי ועבה לזיגוג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
7
יוצקים את התערובת לתוך קערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברשת את הפילה עם 2 כפות שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל עד פריך חרוך משני הצדדים ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 145 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, צחצוח עם זיגוג במהלך הדקות האחרונות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זיגוג
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
3
הסר מן הגריל ללוח חיתוך מברשת עם יותר של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
4
תן מנוחה 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. כפית חלק מהרוטב על כל צלחת, העליון עם כמה פרוסות חזיר, טפטוף עם קצת יותר של הרוטב.