בשר טחון וקרבונרה פטריות
בשר טחון וקרבונרה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. לך לחנות ותביא קצפת, פטריות, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קל פטריות ומחבת בקר טחון, תבשיל פסטה טחון של קיטנסל-פטריות, ו בשר בקר טחון אסיה, פטריות, וכוסות חסה כרוב ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות. יש לשטוף את הספגטי ולחזור לתנור ההולנדי; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה 8 עד 9 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון מחבת, משאיר טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבת נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
באותו מחבת, לבשל בשר בקר, פטריות, בצל, שום, מלח ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
יוצקים שמנת מתוקה על ספגטי מבושל בתנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד חם.
מוסיפים תערובת בקר, בייקון וביצים לתערובת ספגטי. להפחית חום בינוני. לבשל 2 עד 3 דקות, לזרוק תערובת כל הזמן, עד ספגטי מצופה היטב. מערבבים בגבינה.