קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

בשר משומר וכרוב

בשר משומר וכרוב
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית מתכונים דומים: הטוב ביותר בשר משומר ' N ' כרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש לשטוף את הבשר המשומר ולשים אותו בתנור הולנדי גדול או סיר מרק כבד. הפוך זר garni עם השום, פלפל, טימין ועלי דפנה ולהוסיף לסיר. מערבבים את סטאוט, מלאי ומספיק מים כדי לכסות את הבשר על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה עדינה לבשל במשך 4 שעות, מכוסה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
סטאוטסטאוט
טימיןטימין
3
לאחר 4 שעות, מוסיפים את טריזי הבצל, גזר לבן וגזר, ומבשלים 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הפרוסות הכרוב וממשיכים לבשל עד שהכרוב רך, אבל לא צולע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הכרוב לצלחת ולאפשר בשר משומר וירקות אחרים להמשיך לבשל עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת גדולה נפרדת, מחממים 4 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל פרוס, קמצוץ של מלח וטחון עד רך ומתחיל חום, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, לחתוך את הכרוב דק, לחיצה בעדינות עם מגבת נייר כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכרוב לתערובת הבצל וזורקים היטב את המעיל עם החמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד הכרוב מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר את הבשר ללוח חיתוך לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מגישים ליד השולחן עם כל הירקות שנערמו על מגש הגשה והבשר פרוס על מגש אחר עם כמה מרק שפכו על הבשר.
מרכיבים שתצטרך