ג'ינג'ר אייל תוצרת בית
זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בערך 3 שעות. אם יש לך מים, זנגביל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ג'ינג'ר אייל תוצרת בית, ו ג'ינג'ר אייל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ג ' ינג ' ר במים בסיר קטן בסיר נמוך, מכוסה חלקית, 45 דקות.
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 20 דקות.
מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על זנגביל ולאחר מכן להשליך. להחזיר את הנוזל לסיר ולהוסיף סוכר וקמצוץ של מלח, ואז לחמם על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. סירופ צ ' יל בצנצנת מכוסה עד קור.
מערבבים סירופ ג ' ינג ' ר עם סודה ומיץ ליים (להתחיל עם סירופ 1/4 כוס ו 1 1/2 כפיות מיץ ליים לכל 3/4 סודה כוס, ולאחר מכן להתאים את הטעם).
סירופ ג ' ינג ' ר שומר, צונן, 1 שבוע.