קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'לבי

ג'לבי
אם יש לך ghee, סיד-זעפרן סירופ, צבע מאכל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Jalebiname, ו בצק הודי מטוגן / Jalebi (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה
2
ממיסים את השמרים ב 1 כף של המים ולתת לשבת רק 10 דקות, ולא יותר. בקערה גדולה, לשלב את קמח מיידה קמח בנגל גרם קמח.
מרכיבים שתצטרך
גרם בנגליגרם בנגלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את השמרים, ghee נמס, סוכר, מיץ לימון, צבע מאכל צהוב, ונותר 2/3 כוס מים ומערבבים עד שאין יותר גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
גיגי
4
כדי לטגן את jalebis
5
ממיסים מספיק ג 'י בסיר כבד תחתית כדי למלא אותו 1 אינץ' עמוק. צלחות קו עם מגבות נייר לניקוז עוגות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
יוצקים את סירופ ליים זעפרן לסיר על אש נמוכה, כדי לשמור אותו חם. להתאים שקית מאפה עם קצה כתיבה קטן, ויוצקים את הבלילה לתוך התיק.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
לסחוט 2 אינץ מערבולות עגולות של הבלילה לתוך ghee החם, עובד מקרוב מהמרכז החוצה. מטגנים עד חום זהוב בתחתית, ואז הופכים לטגנים בצד השני עד שזה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
8
הסר את jalebis מן השמן ולהגדיר על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מעבירים את העוגות חמות לסירופ סיד-זעפרן ולתת לספוג לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10
לשרת
11
מגישים את jalebis חם בקערות קטנות עם סירופ. או שאתה יכול להסיר את jalebis מהסירופ ולהגדיר על מדף להתייבש במשך 3 עד 4 שעות, עד הסירופ יצר קליפה קשה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
וריאציה
13
Jalebi Spice הודי
14
הוסף 1/2 כפית הל טחון לבלילה ו 3 שיני כל לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
15
מתכון קטע מתוך עולם של עוגה (c) 2010 על ידי Krystina Castella, בשימוש באישור של פרסום Storey.