ג'לבי
אם יש לך ghee, סיד-זעפרן סירופ, צבע מאכל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Jalebiname, ו בצק הודי מטוגן / Jalebi (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים ב 1 כף של המים ולתת לשבת רק 10 דקות, ולא יותר. בקערה גדולה, לשלב את קמח מיידה קמח בנגל גרם קמח.
מוסיפים את השמרים, ghee נמס, סוכר, מיץ לימון, צבע מאכל צהוב, ונותר 2/3 כוס מים ומערבבים עד שאין יותר גושים.
ממיסים מספיק ג 'י בסיר כבד תחתית כדי למלא אותו 1 אינץ' עמוק. צלחות קו עם מגבות נייר לניקוז עוגות מטוגנות.
יוצקים את סירופ ליים זעפרן לסיר על אש נמוכה, כדי לשמור אותו חם. להתאים שקית מאפה עם קצה כתיבה קטן, ויוצקים את הבלילה לתוך התיק.
לסחוט 2 אינץ מערבולות עגולות של הבלילה לתוך ghee החם, עובד מקרוב מהמרכז החוצה. מטגנים עד חום זהוב בתחתית, ואז הופכים לטגנים בצד השני עד שזה חום זהוב.
הסר את jalebis מן השמן ולהגדיר על מגבות נייר לניקוז.
מעבירים את העוגות חמות לסירופ סיד-זעפרן ולתת לספוג לרגע או שניים.
מגישים את jalebis חם בקערות קטנות עם סירופ. או שאתה יכול להסיר את jalebis מהסירופ ולהגדיר על מדף להתייבש במשך 3 עד 4 שעות, עד הסירופ יצר קליפה קשה.
הוסף 1/2 כפית הל טחון לבלילה ו 3 שיני כל לסירופ.
מתכון קטע מתוך עולם של עוגה (c) 2010 על ידי Krystina Castella, בשימוש באישור של פרסום Storey.