ג'מבלאיה
המתכון Jambalaya יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 10 דקות. במנה עיקרית זו יש 794 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, קילבסה, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הקילבסה ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם יחד עם 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה. מערבבים את תערובת האורז. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים את הזמן שצוין על חבילת האורז.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים. לכסות ולבשל עד השרימפס הם ורודים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את רוטב הפלפל החריף (אם משתמשים). כף לתוך קערות בודדות.