ג'מבליה הגדולה והקלה
. אם יש לך תערובת jambalaya נתרן מופחת של zatarain®, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. מתכונים דומים: Jambalaya קל גדול, Jambalaya סיר אחד קל, ו שרימפס קל Jambalaya.
הוראות
שמן חום במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי 5 ליטר על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפלים; מבשלים ומערבבים 7 דקות או עד שהירקות מתחילים להתרכך.
מערבבים עגבניות, מים וג ' מבליה
לערבב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מערבבים שרימפס ונקניק. מכסים ומבשלים 10 דקות יותר או רק עד שרימפס להפוך ורוד אורז וירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אטלנטיס אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.