גבינת ברי מתאבן
מתאבן גבינת ברי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 456 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1292 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שימורי משמש, גבינת ברי גלגל, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: גבינת ברי מתאבן (צרפת), מתאבן גבינת ברי אפוי עם תפוחים ובייקון, ו מתכון מתאבן ברי משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל גיליון עוגיות.
פרוס גלגל אחד של גבינת ברי לשניים כך שיש לך 2 עיגולים של גבינה.
מורחים שימורי משמש או אפרסק על (הצד החתוך) חצי מעגל אחד של ברי. הפוך כריך מתוך שני חצאים של ברי, כך שהריבות נמצאות במרכז של שני החצאים. לעטוף את הגלגל כולו של ברי עם גיליון אחד של מאפה נפוח להעיף את כל התבשיל על גיליון הבישול מוכן כך התפר הוא על התחתונה.
מברישים את המאפה הנפוח עם הלבן של הביצה.
אופים במשך 30 דקות, או עד המאפה בצבע חום זהוב.