גבינת עיזים משובצת עשב וסלט סלק ירושה
גבינת עיזים משובצת עשב וסלט סלק ירושה דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם חומץ בלסמי ישן, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים מצופה תפוחי אדמה עם סלט עגבניות ירושה, סלט תרד עם גבינת עיזים מצופה בעשב חם, ו סלט עגבניות ירושה עם חזרת וגבינת עיזים.
הוראות
מרתיחים סלק עד רך. צ ' יל, לקלף, וסלק קובייה.
טופס כדורי גבינה לתוך 1 1/4 אינץ ' דיסקים בקוטר. בקערה, לשלב ביצים וחצי וחצי יחד.
מניחים קמח וקרום עשבי תיבול למחבתות נפרדות. לדלות כדורי גבינה בקמח, ולאחר מכן את תערובת הביצים, ולבסוף את קרום העשב. ערם את המדליונים על נייר קלף כדי למנוע עיבוי. מטגנים מדליונים של גבינת עיזים עד חום זהוב.
לזרוק את ארוגולה בויניגרט בלסמי, ואז למקם את 2 אונקיות של ארוגולה במרכז כל צלחת. מסדרים כ -2 אונקיות של הסלק סביב השפה.
מניחים 1 מדליון גבינת עיזים על גבי ארוגולה, ומטפטפים עם ויניגרט בלסמי נוסף על הסלק.
לנקות את כל עשבי תיבול מגבעולים וקוצצים בערך. קוצצים דק עשבי תיבול ושום במעבד מזון.
מוסיפים פירורי לחם ושמן זית. תהליך עד מופץ.