גויאבה-מאפי גבינת שמנת
מאפי גבינת גויאבה-שמנת עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת שמנת, חלמון ביצה, ממרח גויאבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גויאבה-מאפי גבינת שמנת, Guavan ומאפי גבינת שמנת, ו Guavan ומאפי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את חלמון הביצה עם החלב.
על משטח עבודה מקומח קלות, לפתוח את בצק עלים לחתוך אותו 6 ריבועים.
מעבירים את הריבועים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
חותכים את הדבק גויאבה לתוך 6 חלקים שווים כף על חצי של כל ריבוע מאפה. למעלה עם גבינת שמנת.
מברשת את הקצוות מאפה עם כמה לשטוף את הביצה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור מלבנים וללחוץ את הקצוות עם מזלג. להכניס למקרר במשך 15 דקות, עד המשרד.
מברישים את המאפים בשטיפת הביצים הנותרת ומפזרים סוכר.
אופים במרכז התנור במשך 30 דקות, מסובבים את המחבת מלפנים לאחור באמצע, עד שהמאפים מוזהבים.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.