גזר לבן ומרק תפוחים
גזר לבן ומרק תפוחים נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. למרק הזה יש 220 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, תפוח פוג'י, יוגורט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו מרק תפוח-גזר, גזר לבן ומרק תפוחים, ו מרק תפוחי עץ (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפטרניפ ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך שום); מטגנים 8 דקות.
מוסיפים ציר, 2 כוסות מים וחומץ; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהפרזניפים רכים.
תן לתערובת לעמוד 10 דקות.
מניחים מחצית מתערובת הפטרניפ בבלנדר.
להסיר מרכז חתיכה של בלנדר מכסה (כדי לאפשר קיטור לברוח); מאובטח בלנדר מכסה על בלנדר.
הניחו מגבת נקייה מעל הפתח במכסה הבלנדר (כדי למנוע התזות). מערבבים עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת לקערה, וזורקים מוצקים.
יוצקים לקערה גדולה. חזור על התהליך עם תערובת הגזר הנותרת. למעלה כל מנה עם 1 כף יוגורט.
מפזרים באופן שווה פטרוזיליה ובייקון.