גלידת מנטה שוקולד צ'אנק פשוטה סופר
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב מרוכז המותג נשר, תמצית מנטה בתוספת 1/2 כפית נוספת במידת הצורך, שמן צמחי. אם אתה משתמש זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת מנתה שוקולד צ'אנק, גלידת פצפוצי שוקולד בטעם מנטה, ו גלידת מנתה שוקולד צ'אנק.
הוראות
ממיסים את השוקולד במיקרוגל באמצעות הגדרת כוח של 50% וערבוב במרווחים של 30 שניות. מערבבים את שמן הזית לתוך השוקולד המומס.
יוצקים את התערובת על שתי צלחות מרופדות בנייר קלף או נייר לא מקל. שים צלחות של שוקולד נמס במקפיא במשך כ -30 דקות או עד solid.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד חלב מרוכז שלך, חצי & חצי, מלח וטעמים.
להוסיף קצת כחול וצהוב כדי להפוך ירוק, או פשוט להוסיף קצת צבע ירוק אם יש לך that.In קערה שנייה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת חלב מרוכז.עכשיו קח את השוקולד שלך מהמקפיא, לקלף את נייר הכסף ולחתוך את השוקולד לחתיכות. מערבבים את החתיכות לתוך הגלידה. מחלקים באופן שווה בין שני מיכלי פלסטיק קטנים או לשפוך לתוך מחבת כיכר לכסות בנייר כסף. תקפא בן לילה. בערך בין 6 ל-8 מנות. הוא עשיר, אז אולי תרצה לחלק אותו בין משקפיים קטנים ויפים.