גלילי אביב בקר עם גזר וכוסברה
מתכון לחמניות האביב בשר עם גזר וכוסברה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב מוקפץ ומרינדה, עטיפות נייר אורז, סטייק פלנק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו שרימפס פריך לחמניות האביב עם רוטב טבילה כוסברה, אסייתי בשר "ספרינג רול, ו גלילי בקר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק בקר לאורך לשניים, ולאחר מכן לרוחב לרצועות עבות 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מערבבים 1/4 כוס רוטב מוקפץ ובשר בקערה בינונית. לכסות ולשרות במקרר 30 דקות עד 2 שעות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים 1/2 של בשר בקר; מוקפץ 1 עד 3 דקות או עד משטח חיצוני של בשר הוא כבר לא ורוד. (לא לבשל יתר על המידה.)
הסר ממחבת. חזור עם בשר בקר שנותר.
ממלאים קערה גדולה במים חמים. לטבול 1 עטיפה נייר אורז לתוך המים במשך כמה שניות או רק עד לחלח. נייר אורז עדיין יהיה מוצק אבל ימשיך לרכך במהלך ההרכבה.
כף 1/4 כוס בשר, 2 כפות גזר ו 2 כפות כוסברה באופן שווה ברציפות על פני מרכז עטיפה, משאיר גבול 1 אינץ ' בצד ימין ושמאל; טפטוף עם כ 1 כפית שמורות רוטב מוקפץ. מקפלים ימינה ושמאלה הצדדים של עטיפה מעל מילוי. מקפלים קצה תחתון מעל מילוי להתגלגל בחוזקה. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי מרכיבים.
חותכים כל גליל האביב באלכסון במחצית.
מגישים עם רוטב מוקפץ נוסף,אם תרצה.