גלילי סקווש גולדן
גולדן סקווש רולס לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 1 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות. תמורת 10 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 30. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם יש לכם סוכר, דלעת חורף, מים חמימים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גלילי ארוחת ערב מוזהבים, גלילי ארוחת ערב מוזהבים ולחמניות סהר הזהב.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים, דלעת ו-3-1/2 כוסות קמח; לנצח היטב. טורפים פנימה חמאה מומסת. ביד, מוסיפים בהדרגה מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון.
מכסים ומקררים 2-4 שעות. (אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים). מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל אחד ל-16 אינץ'. מעגל; למרוח בחמאה רכה.
חותכים כל עיגול ל-16 טריזים.
מגלגלים מהקצה הרחב ומניחים עם הקצה המחודד כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים להתפחה כמעט עד הכפלה, כשעה.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.