קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גספצ'ו קרמי

גספצ'ו קרמי
שמנת גספצ'ו הוא טבעוני מרק. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלפפון, עגבניות, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו סלמורג'ו (גספצ' ו קרמי), שמנת גוואקמולי גספצ'ו, ו שמנת יוונית יוגורט גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את מיץ העגבניות השמור על הלחם המעופש ומניחים אותו בצד למשך 10 דקות לפחות. לא רק שזה ירכך את הלחם, אלא גם יחדיר לו את טעם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
במעבד מזון או בבלנדר חזק, מוסיפים את כל הירקות הקצוצים. מחית את הירקות עד שהם מתחילים להתמוטט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים לבלנדר את הלחם וחומץ השרי. מדליקים את הבלנדר ומזרימים פנימה את שמן הזית. מחית את התערובת לתערובת אחידה. טועמים ומתאימים את התיבול. אם העקביות סמיכה מדי, הוסיפו מים או יותר חומץ אם תרצו, כדי להתאים את העובי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים את גספצ ' ו לתוך המקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות כדי לאפשר טעמים להתחתן אחד עם השני.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו
6
הגישו את הגספצ ' ו בכוסות, כמו בספרד, או שתוכלו להגיש אותו בקערות אם אתם מעדיפים.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הערות של קוק: כדי להפוך את הגספצ 'ו שלך לחריף יותר, הוסף כמה מהצלעות והזרעים מהג' לפנו. אתה יכול להתאים את השמן והחומץ במתכון זה כדי שיהיה טנג ' יר אם תרצה!
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
גספצ ' ו משתפר ככל שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו