דג במרינדה עם רוטב סלמורגליו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו, דג צלוי שלם עם סלמורליו, ו Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים קצת חומץ על פילה דגים, ולאחר מכן לשטוף אותם תחת מים קרים, זורמים. לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ולסדר אותם על מגש זכוכית או קרמיקה עמיד. לשפשף קצת מלח על הצדדים חסרי העור של הפילה ומפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מורחים חצי מפירורי הלחם על הפילה ומטפטפים אותם עם 1 כף שמן הזית; הופכים את הפילה וחוזרים עם פירורי הלחם הנותרים ושמן זית. לכסות ולתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
3
במעבד מזון מיני, לשלב את עלי הקורנית, מיץ לימון, חרדל ומלח. דופק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה לחלוטין. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק, קבוע עד משולב באופן מלא. מתבלים את הרוטב במלח ושופכים לסירת תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)
5
מחממים התנור ל 400 או להדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
עם עצם כנף, עור על
6
אופים את הדג על מגש עד רק מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות. לחלופין, גריל את הדגים, צד העור למטה עבור פילה על העור, במשך כ 5 דקות; להפוך את פילה וגריל רק עד שהם להתקלף, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
ערמוני מים, משולבים
7
להעביר את הדג למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.