קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו

דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו
דג במרינדה עם רוטב סלמורגליו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו, דג צלוי שלם עם סלמורליו, ו Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים קצת חומץ על פילה דגים, ולאחר מכן לשטוף אותם תחת מים קרים, זורמים. לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ולסדר אותם על מגש זכוכית או קרמיקה עמיד. לשפשף קצת מלח על הצדדים חסרי העור של הפילה ומפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מורחים חצי מפירורי הלחם על הפילה ומטפטפים אותם עם 1 כף שמן הזית; הופכים את הפילה וחוזרים עם פירורי הלחם הנותרים ושמן זית. לכסות ולתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
3
במעבד מזון מיני, לשלב את עלי הקורנית, מיץ לימון, חרדל ומלח. דופק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה לחלוטין. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק, קבוע עד משולב באופן מלא. מתבלים את הרוטב במלח ושופכים לסירת תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מחממים התנור ל 400 או להדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
אופים את הדג על מגש עד רק מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות. לחלופין, גריל את הדגים, צד העור למטה עבור פילה על העור, במשך כ 5 דקות; להפוך את פילה וגריל רק עד שהם להתקלף, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר את הדג למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
יוצקים את רוטב salmoriglio על פילה דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.